Over Stella Fietsen

Met Stella Fietsverhuur maken wij onze fietsen nog toegankelijker. Voor een wel heel voordelige prijs kunnen de elektrische fietsen gehuurd worden op Texel en Schouwen-Duiveland. Zo maak je op een leuke manier kennis met het merk Stella. Stella is de grootste e-bike specialist van Nederland. Dagelijks werken wij met meer dan tweehonderd mensen aan één doel: jouw fietsplezier! Ondertussen hebben wij al ruim 250.000 tevreden klanten. Wij weten waar een goede elektrische fiets aan moet voldoen. Hierdoor komen de elektrische fietsen van Stella regelmatig als prijswinnaar uit onafhankelijke testen bij bijv. de ANWB, Plus Magazine en de Consumentenbond.

Eerlijke prijs

Stella onderscheidt zich door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. De proefrit aan huis en de persoonlijke levering? Bij Stella rekenen we hiervoor geen voorrijkosten.

Nederlands kwaliteitsproduct

Bij Stella ontwikkelen wij onze elektrische fietsen zelf. Ons Research en Development team ontwikkelt in Nunspeet de nieuwste e-bikes. Daarnaast assembleren wij onze elektrische fietsen zelf in onze fabriek in Nunspeet. Hierbij maken we gebruik van alleen de allerbeste materialen en A-merken. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze elektrische fietsen waarborgen.